Вихованці Херсонського Центру позашкільної роботи завоювали 12 нагород на змаганнях Всеукраїнського Кубку з контактного карате

9 жовтня 2021 року в Одесі на базі спорткомплексу «Університет» Одеської юридичної академії внутрішніх справ відбувся відкритий Всеукраїнський Кубок х контактного карате, який зібрав 350 учасників з Херсона, Одеси, Миколаєва, Полтави, Запоріжжя, Вінниці, Харкова, Дніпра, Києва, Львова, країн Румунії та Молдови.


У змаганнях взяли участь 12 вихованців гуртка «Контактного карате» Херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради (керівник Анатолій Абельмазов).

За результатами змагань гуртківці вибороли 12 медалей: 2 золоті, 5  срібних і 5 – бронзових. Спортсмени змагалися в одній версії: «повноконтактні поєдинки».

Золоті нагороди здобули Ілля Куницький (Херсонський загальноосвітній навчально-виховний комплекс № 48) та Назар Касаткін (Херсонська загальноосвітня школа № 32).

Рішенням журі керівник гуртка Анатолій Абельмазов нагороджений відзнакою та подякою від всеукраїнського альянсу контактного карате за розвиток контактного карате та його популяризацію


Фото:

Нашi партнери