Спорт для всіх: в селі Іванівка Присиваської ТГ будують універсальний спортивний майданчик

З початку осені в селі Іванівка Присиваської ТГ (Каховський район) проходить будівництво універсального спортивного майданчика, адже в громаді велику увагу приділяють популяризації здорового способу життя та спортивному вихованню дітей і молоді.




Ц селах функціонують спортивні центри, спортивний клуб «Атлант», майданчик з вуличними тренажерами, шкільні спортивні зали, 2 спортивних поля зі штучним покриттям для міні-футболу в селах Григорівка та Строганівка.

Ось і в Іванівці у цьому році збудують сучасний універсальний спортивний майданчик, на якому всі бажаючі зможуть займатися улюбленим видом спорту на відкритому повітрі, а також з’явиться можливість проводити місцеві, районні спортивні змагання.

Вже зараз ділянка під спортивний майданчик обгороджена бордюрами та залита бетонною сумішшю. Найближчим часом буде встановлене штучне покриття та огорожа.

Іванівський спортивний майданчик буде облаштований футбольними воротами, баскетбольними кільцями, волейбольними сітками, лавами для глядачів. Загальна вартість робіт становить - 1 649 112 грн.

За інформацією : Присиваської ТГ 


Фото:

Нашi партнери