У Новій Каховці розпочалась реконструкція спортивних майданчиків на стадіоні «Енергія»

У Новій Каховці розпочались роботи з капітального ремонту багатофункціонального майданчика волейбольного поля №2 та баскетбольного майданчика спортивного комплексу стадіону «Енергія». Про це  повідомляє  прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська. 




Проведення цих робіт стало можливим завдяки сприянню народного депутата України Павла Павліша. Ремонт майданчика проводиться за рахунок субвенції з Державного бюджету України на соціально-економічний розвиток на загальну суму 3 млн 100 тис. грн.  
Проєкт передбачає, що на оновленому багатофункціональному майданчику буде можливість займатися баскетболом, волейболом, гандболом та, навіть, міні-футболом.

Як повідомив заступник Новокаховського міського голови Леонід Чурсинов, цей майданчик, окрім тренування школярів, необхідний для проведення спартакіад та інших спортивних змагань не тільки міського, а й регіонального рівня.
Також Леонід Чурсинов запевнив, що спортивні снаряди, розташовані поряд, і мають велику популярність серед новокаховчан, які слідкують за своєю фізичною формою та здоров’ям, будуть збережені, однак доступ до них під час проведення ремонту буде тимчасово обмежений.

Нагадаємо, що міський голова Володимир Коваленко неодноразово заявляв про те, що Нова Каховка має стати базою олімпійської підготовки. Адже кліматичні умови Новокаховської громади і зручне географічне розташування дає можливість протягом всього року проводити навчально-тренувальні збори, змагання міського, обласного, всеукраїнського та європейського рівня.
Це надасть можливість для розвитку спорту вищих досягнень та покращить результативність спортсменів громади та збірної команди України з легкої атлетики.


Фото:

Нашi партнери