Топ-100 знакових людей спорту України 2021. Рейтинг фактів ICTV

Сайт Факти ICTV проводить унікальний проєкт Топ-100 знакових людей спорту, які у 2021 році  здійснили найвагоміший внесок  у розвиток  українського спорту та уславили  Україну у світі




Детальніше  про рейтинг та кандидатів за посиланням

https://top.fakty.com.ua/toplist?sort_by=title&fbclid=IwAR0MEDMGSEM0PFqFjGTpFcT6dRTytV_yfk6edhATU_zcnaDY2tx00l-vZ24

 ГОЛОСУВАННЯ:

1. Проголосувати за конкретного учасника можна лише один раз (тобто йому зараховується один голос), але дозволяється голосувати за інших учасників.

2. Проголосувати можна лише з території України.

3. Забороняється здійснювати повторне голосування власними діями або із залученням третіх осіб будь-яким чином (наприклад, із використанням технічних засобів); впливати на систему підрахунку голосів, результати голосування та визначення переможця з метою збільшення кількості голосів будь-кого з учасників рейтингу з порушенням цих правил.

4. Забороняється реєструватися на сайті декілька разів, зокрема шляхом використання декількох облікових записів у соціальних мережах, які належать одному користувачу.

5. Факти ICTV залишають за собою право перевіряти та видаляти накручені голоси. Метою перевірки цих учасників голосування є протидія фальсифікації результатів голосування.

6. Редакція сайту залишає за собою право анулювати голоси за учасника, якщо система зафіксує будь-яку спробу фальсифікації голосів.

РЕЗУЛЬТАТИ:

Голосування триватиме з 20 жовтня до 21 листопада 2021 року.

Урочисте оголошення результатів голосування відбудеться у грудні 2021 року
Давайте підтримуємо спортсменів  з Херсонської області! 

Фото:

Нашi партнери