Вихованці ДЮСШ «Україна» Херсонської міської ради взяли участь у чемпіонаті Украхни з важкої атлетики

З 19 по 23 жовтня 2021 року  у  с. Поляна Закарпатської області  проходив Чемпіонат України серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання та Всеукраїнський відкритий турнір пам'яті Івана Кротона-Фірцака. Про це повідомляє тренер-викладач з важкої атлетики  ДЮСШ «Херсон» Херсонської міської ради Андрій Давидок.  


У чемпіонаті  взяли участь понад 240 спортсменів 2003 року народження і молодще з різних регіонів України, у тому числі й херсонські важкоатлети-вихованці ДЮСШ «Україна» Херсонської міської ради.

У підсумку виступів херсонці  показали наступні результати. Заболоцька Вікторія – студентка  Херсонського державного університету у своїй ваговій категорії стала чемпіонкою України,  виборовши три золоті медалі.

Довженко Тетяна (вагова категорія до 59 кг) посіла  7 місце  у  ривку, 8-е місце у   поштовху і  у сумі двоборства  - 8-е місце.
Петрушенко Крістіна (вагова категорія до 55 кг) зайняла у ривку  і поштовху  9-е місце  та 9 місце  в сумі двоборства. 
Стахова Ганна  (вагоа категорія до 49 кг) показала  9-й результат у ривку, 10-й у поштовху  та 10 місце   у сумі двоборства. 
Самим молодшим у ваговій категорії до 61 кг став вихованець херсонської закладу Гаврилюк Максим, який виступив гідно. 
Зазначимо, команда ДЮСШ «Україна» Херсонської міської ради у підсумку посіла 4-е загальнокомандне місце серед 29 команд-учасниць чемпіонату.
А  на команду важкоатлетів  чекає нове випробування:  6-13 листопада 2021 року у м. Коломия Івано-Франківської області  відбудеться чемпіонат України серед юнаків та дівчат  до 13 років.




Фото:

Нашi партнери