гор Слівінський – новий президент Федерації каное України

Директор КЗ ДЮСШ «Добротвір» Ігор Слівінський обраний президентом Федерації каное України. Він був обраний під час звітно-виборної конференції, яка відбулася 30 жовтня 2021 року  в Києві (на фото: Нове керівництво ФКУ - зліва направо - Микола Баєвський, В'ячеслав Ніколаєв, Олексій Власов, Ігор Слівінський, Андрій Маслюк). 



ПІДСУМКИ 
На пост президента ФКУ претендували п’ять кандидатів: Сергій Чернишов, Валерій Моргун, Ігор Слівінський, Віктор Вінтоняк І Анатолій Шинкаренко.
Під час виступів кандидатів Віктор Вінтоняк зняв свою кандидатуру
В 1-му турі претенденти на пост президенту ФКУ отримали таку кількість голосів: Моргун – 4, Чернишов – 6, Шинкаренко – 1, Слівінський – 11.
 У 2-му турі Ігор Ярославович набрав 13 голосів, Сергій Чернишов, який очолював ФКУ з 2015 року - 9.
Першим віцепрезидентом обраний Олексій Власов, який є президентом Федерації каное Запорізької області.
Віцепрезидентами ФКУ стали: Андрій Маслюк, Микола Баєвський І В’ячеслав Ніколаєв
Генеральним секретарем ФКУ обрано: Олександра Мостовенка.
Склад ревізійної комісії: Олександр Скляр (голова), Ігор Нагаєв І Віктор Флерчук.
КОНФЕРЕНЦІЯ
У роботі конференції взяли участь 39 делегатів, які представляли 23 обласні федерації (22 з правом голосу). Також на конференції були присутні – заступники Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний І Віталій Лавров, дворазові олімпійські чемпіони Олександр Шапаренко, Юрій Чебан як головний тренер збірної, а також олімпійський чемпіон Юрій Стеценко.
Головуючим конференції було обрано Олександра Мостовенка, секретарем – Андрія Маслюка. У складі лічильної комісії – Богдан Балабан (голова), В’ячеслав Ніколаєв І Роман Бундз.
Пресслужба ФКУ 

Фото:

Нашi партнери