Льодовий палац використовуватиметься тільки за цільовим призначенням

Міська рада внесла доповнення до рішення міської ради від 28.10.2011 №402 «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста цілісного майнового комплексу льодового палацу «Фаворит-Арена».

Пункт 1 викладено у наступній редакції: «1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста цілісного майнового комплексу льодового палацу «Фаворит Арена» Державного підприємства «Центральна дирекція з управління та реконструкції спортивних споруд», що знаходяться за адресою: м. Херсон, вул. 49-ої Гвардійської Херсонської дивізії, 26. Міська рада зобов’язується використовувати його за цільовим призначенням та не відчужувати».

Таке зобов’язання додано відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», де передбачено, що з державної до комунальної власності заклади фізичної культури передаються безоплатно за умови взяття органами місцевого самоврядування зобов’язання використовувати їх за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.


Фото:

Нашi партнери