Не стало Олександра Пятаковича…

Спортивна громада Херсонщини з глибоким сумом повідомляє, що 5 листопада 2021 року  на 86-му році пішов з життя заслужений працівник фізичної культури України, багаторічний директор Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Олександр Олександрович Пятакович. 


Олександр Пятакович народився 21 січня 1935 року. Закінчив Білоруський державний інститут фізичної культури. Потім багато років працював у Херсонській ДЮСШ № 2, з 1980 року по 2002 роки (з річною перервою) в якості директора. У період з 1983 по 1984 роки очолював Херсонську школу вищої спортивної майстерності. 
Всю трудову діяльність він був відданий спортивній справі та присвятив своє життя розвитку веслувального спорту на Херсонщині і Україні. 
Під його керівництвом збірна ДЮСШ № 2 ставала переможницею Спартакіади школярів СРСР з веслування на байдарках і каное. Олександр Олександрович брав також участь у суддівстві всеукраїнських змагань з веслування, був суддею національної категорії.

Висловлюємо глибокі і щирі співчуття рідним і близьким. 
Світла пам’ять про Олександра Олександровича - талановитого організатора і висококваліфікованого керівника, відданого своїй справі, тренера-викладача, прекрасної чуйної людини назавжди збережеться у серцях тих, хто його знав.


Фото:

Нашi партнери