У Херсоні пройшов II тур ХХ чемпіонату України з баскетболу серед команд юнаків

З 2 по 5 листопада 2021 року у м. Херсон на базі Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5 проходив II тур ХХ чемпіонату України з баскетболу сезону 2021/2022 року серед команд юнаків 2010 р.н., (Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга), які включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.


 
У групі дивізіону А грали команди: ДЮСШ № 12 (Запоріжжя), СДЮШОР № 2 (Полтава), ДЮСШ (Мирноград), Політехнік-СДЮШОР Україна (Харків), ДЮСШ № 1 (Чернівці) та збірна команда м. Херсона, у складі якої були вихованці херсонських закладів позашкільної освіти: ДЮКФП № 4 (тренери–викладачі Мантула С.І., Гацоєв В.Б.) та ДЮКФП № 5 (тренер-викладач Сіменко В.В.).

 За підсумками чотирьох днів у напруженій боротьбі збірна команда юнаків м. Херсон виграла у команд Запоріжжя та Полтави з відповідним рахунком 49:47 та 63:12, проте поступилася сильним командам Мирнограда та Харкова.

Всеукраїнські змагання пройшли на високому рівні, з дотриманням протиепідемічних вимог щодо запобігання розповсюдженню короновірусної хвороби COVID-19.

Вітаємл учасників змагань, їх тренерів та адміністрації ДЮКФП № 4 ( директор Віталій Цуркан ) та ДЮКФП № 5 ( директор Галина Кислова) за якісну організацію роботи!



Фото:

Нашi партнери