Херсонська обласна рада відзначила грамотами боксерів та тренерів за успішний виступа на чемпіонаті Європи

11 листопада 2021 року перший заступник голови Херсонської обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський разом з начальником управління  фізичної культури, молоді та спорту ОДА Віталієм Вибранським привітали та нагородили Почесними грамотами боксерів.




Так, за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію боксу, самовідданість та волю до перемоги, досягнення високих спортивних результатів відзнаку отримала Катерина Боднарчук.

А також за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток  та популяризацію боксу, відданість справі підготовки і виховання талановитої спортивної молоді, забезпечення високих спортивних результатів нагороджено:

Олександра Курдова – тренера-викладача з боксу комунального закладу «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» Херсонської обласної ради;

Дмитра Оболєнцева – в.о. директора комунального закладу «Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» Херсонської обласної ради.

«Безумовно, Херсонщині є ким пишатися. Саме ви представляєте область на всеукраїнському й міжнародному рівнях. Це потребує великої відданості та наполегливості. Розвиток спорту – один з пріоритетних напрямів для обласної влади. Будемо робити все можливе, аби підтримати боксерів та цей вид спорту на Херсонщині. Адже маємо сильних й професійних спортсменів!» – привітав Юрій Соболевський.

Разом з тим, спортсмени разом з Юрієм Соболевським та Віталієм Вибранським обговорили актуальні питання розвитку цього виду спорту в Херсонській області та підтримки боксерів.

Насамкінець, Юрій Соболевський побажав боксерам нових спортивних перемог, досягнень і нагород.


Фото:

Нашi партнери