Херсонські боксери стали переможцями відкритого чемпіонату Харківської області серед юнаків і дівчат

З 18 по 20 листопада 2021 року у м. Херкові  на базі ХТЗ  відбувся відкритий чемпіонат Харківської області  серед юнаків та дівчат 2008 р.н. На турнір були запрошені команди  Запорізької, Херсонської, Полтавської, Луганської областей, а також боксери міста Києва. Загалом у змаганнях взяли участь 143 спортсмени, у тому числі 3 спортсмени з Херсонської області.




У підсумку виступу на  відкритому чемпіонаті Харківської області серед юнаків херсонські боксери показали  такі результати:

Марченко Сергій (до 44 кг) став чемпіоном Харківської області серед юнаків 2008-2009 р.н., здобувши перемогу у бою над спортсменом з Полтавської області.

Тріскіба Богдан (до 70 кг) здобув перемогу у фінальному бою з харківським боксером та посів 1 місце.

Медведський Анатолій (до 57 кг) посів 3 місце, поступившись у рівному бою місцевому боксеру.

Результати змагань прокоментував старший тренер збірної команди Херсонської області серед юнаків Богдан Чорний:

«Ці змагання ми розглядали як бойову практику. Основні старти для хлопців відбудуться наступного року, але готуватися до них потрібно вже зараз. На жаль, не всі лідери нашої збірної змогли взяти участь у цьому чемпіонаті. Але спортсмени, які боксували, виявили себе дуже добре. Крім того, ми отримали необхідний досвід, подивилися потенційних суперників. Ми, як тренери, побачили помилки і відзначили над чим нам потрібно працювати надалі. Цього року у нас непогана команда юнаків. І я вірю, що вони зможуть повторити, або навіть перевершити минулорічні результати наших наймолодших боксерів».


Фото:

Нашi партнери