У Херсоні пройшов Всеукраїнський турнір з баскетболу Спеціальної Олімпіади України в рамках баскетбольного тижня Європи і Євразії

З 20 по 21 листопада у  м. Херсоні на базі  Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №  27  проходили змагання Всеукраїнського турніру з баскетболу Спеціальної Олімпіади України у рамках баскетбольного тижня Європи і Євразії, в яких взяли участь 5 команд з Миколаєва;  Сміли (Черкаської обл.), Херсонв  і Херсонської області. 


Відкрили змагання виконавчий директор СОУ Андрій  Підварко, начальник управління фізичної культури, молоді і спорту Херсонської ОДА Віталій Вибранський. 
Перемогу на цих змаганнях виборола команда ЗОШ №  4 м. Херсонв (тренер Заікін П.П.),  другими стала  команда з м. Сміла (Черкаська обл.),   третє місце посіла команда Калінінської спеціальної ЗОШ Херсонської обласної ради (тренер Трофименко С. В.). 
Жіноча команда з м. Миколаєва на змаганнях була,  на жаль, тільки одна,   проте  вона  зіграла з усіма чоловічими командами і  у  підсумку  була нагороджена за перше місце серед жіночих команд, а в загальному заліку зайняла третє  місце. 
Всі команди-призери були нагороджені медалями від Комітету фізичного виховання та спорту МОН України та отримали смачні подарунки від Херсонського ресторану  «МакДональд
с»



Фото:

Нашi партнери