У Новій Каховці хочуть замінити підрядника будівництва «Н2О»

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко доручив співробітникам мерії розпочати підготовку документації для заміни підрядника будівництва Центру олімпійських видів спорту «Н2О». Про це повідомляє офіційна сторінка Новокаховської міської  територіальної громади.

Новокаховський міський голова Володимир Коваленко під час щотижневої апаратної наради 29 листопада 2021 року дав доручення начальниці відділу капітального будівництва виконкому Світлані Гончаренко, відповідальному за здійснення технічного нагляду Михайлу Дякуну та начальниці юридичного відділу виконкому Тетяні Шведовій надати звіт про фактичне виконання робіт на будівництві Центру олімпійських видів спорту «Н2О».


 Також мер доручив підготувати документи для передачі кошторису будівництва Центру для проведення нової експертизи, а також у співпраці з Херсонською облдержадміністрацією розпочати підготовку документації для заміни підрядника робіт. Контроль за виконанням міський голова поклав на першого заступника Олега Тарабаку.

Нагадаємо, що будівництво ЦОВС «Н2О» розпочалося ілятку цього року. Генпідрядником виступає києвське  ТОВ «Абсолют-клімат». Обласне і міське керівництво неодноразово звинувачувало підрядника  у затримці будівельних робіт. 


Фото:

Нашi партнери