У Каховці відбулись змагання паралімпійців до Міжнародного Дня людей з інвалідністю

Минулого тижня відбулись змагання Каховської міської територіальної громади серед осіб з інвалідністю, присвячені Міжнародному Дню людей з інвалідністю. 
Змагання були організовані Каховською філією «Інваспорт» спільно з відділом у справах молоді та спорту, управлінням праці та соціального захисту населення Каховської міської ради, та при підтримці адміністрації закладів, на базі яких відбувались заходи. 
Змагання проходили з дотриманням відповідних  санітарних та протиепідемічних заходів. 

23 листопада у Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Каховської міської ради відбулись змагання з бочче серед дітей. За підсумками змагань перше місце посів Михайло Іванов, друге місце – Анна Троян, третє – Тетяна Ніжикова.
26 листопада на базі комунального закладу Херсонської обласної ради «Каховський геріатричний пансіонат» відбулись турніри з шахів та шашок-64 серед паралімпійців. За результатами змагань з шахів перше місце здобув Анатолій Мельничук, друге – Андрій Подаляко, третє – Сергій Кирющенко.
У змаганнях з шашок у заліку серед чоловіків першість була за Миколою Таберком, на другому місці – Віктор Дрочов, на третьому – Михайло Марченко. У заліку серед жінок перше місце посіла Валентина Подаляко, друге місце у Ірини Набойщикової, третє – за Марією Гриценко. 
Переможці та призери змагань були нагороджені почесними грамотами та кубками, учасники – грамотами за активну участь, а всі учасники дитячих змагань - заохочувальними призами від організаторів.

 


Фото:

Нашi партнери