«ЕККО» - володар Кубку Каховської міської територіальної громади з футболу 8х8

Минулими вихідними у м. Каховка  на футбольному полі каховського стадіону «Авангард» визначився володар Кубку Каховської міської територіальної громади з футболу 8х8 серед аматорських команд сезону 2021 року.
Цього року в розіграші відкритого Кубку Каховської МТГ з футболу, який тривав з жовтня по листопад (з перервою), брали участь 7 команд: «ЕККО» (Каховка), «Малокаховка», «Скіф» (Каховка), «Олімпієць» (Каховка), «Опентек» (Каховка), «Фаворит+» (Роздольне) та «DF» (Каховка). 
Змагання проходили з дотриманням відповідних  санітарних та протиепідемічних заходів. 0
Кубок розігрувався за коловою системою (в одне коло). 


За підсумками змагань володарем Кубку Каховської МТГ з футболу 8х8 2021 року стала каховська команда «ЕККО», яка досягла стовідсоткового результату у всіх матчах. На другому місці – команда «Малокаховка», на третьому – «Опентек» (Каховка).
Кращими гравцями турніру стали: кращий бомбардир – Анатолій Юхненко (Малокаховка), 7 забитих м’ячів; ращий воротар – Олександр Брагін (ЕККО); кращий гравець – Борис Остапенко (ЕККО). 
Команда-переможець, команди-призери та кращі гравці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради. 
Під час церемонії нагородження учасників привітав міський голова Віталій Немерець та вручив заслужені нагороди. 


Фото:

Нашi партнери