Юрій Соболевський та Павло Александров відвідали тренування «Дніпрянки»

qwe

1 грудня 2021 року пПерший заступник голови  Херсонської обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський разом з керуючим справами Павлом Александровим відвідали тренувальне заняття херсонської «Дніпрянки», яка виступає в жіночій Суперлізі чемпіонату України з гандболу. 
Херсонські дівчата здобували титул чемпіонок України сім разів. В українському гандболі клуб відомий своїми вихованцями, що отримавши добру школу, успішно проявляють себе в більш іменитих клубах. 


За професіоналізм, популяризацію спорту та здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів Юрій Соболевський відзначив жіночу гандбольну команду «Дніпрянка» Почесною грамотою обласної ради.

А також кращих гравців команди, членів національних збірних команд України з гандболу та пляжного гандболу, майстрів спорту України – Тетяну Чорнявську та Анну Дябло.

 Персональними подяками нагороджено їх тренерів – Бориса та Михайла Милославських. 
Саме з ім’ям заслуженого тренера України Михайла Милославського пов’язана вся історія клубу. Він був головним тренером з моменту створення клубу до 1 серпня 2018 року – майже 30 років. Зараз команду очолює його син Борис.

Спілкуючись зі спортсменками та тренерами, перший заступник голови облради – керівник виконавчого апарату дізнався більше про підготовку команди до матчів, а також про проблемні питання, які виникають під час участі в чемпіонаті.

 Разом з наставниками «Дніпрянки» було обговорено і подальший розвиток гандболу в Херсонській області. Найголовніше – на високому рівні підготувати молоде покоління та зберегти кращих гравців на Херсонщині.

«У проєкті облбюджету-2022 закладені видатки на діяльність Центру олімпійської підготовки з гандболу. Також плануємо спрямувати кошти на оновлення спортивної інфраструктури. До речі, спортивна інфраструктура Херсонського фахового спортивного коледжу в місті та його скадовська філія, де здебільшого тренується команда, в наступному році мають бути реконструйовані в межах програми Президента України «Велике будівництво», – зазначив Юрій Соболевський.

Пресслужба  Херсонської обласної ради


Фото:

Нашi партнери