Херсонські спортсмени з інвалідністю відзначені почесними грамотами міського голови

6 грудня 2021 року в малій залі Херсонського міськвиконкому відбулась зустріч спортсменів Херсонського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та ДЮСШІ з секретарем Херсонської міської ради Галиною Луговою, в.о. заступника міського голови Сергієм Циганком, присвячена Міжнародному дню людей з інвалідністю. 
На зустрічі також були присутні: начальник управління молоді та спорту Херсонської міськради Олексій Заболотний, начальник управління соціальної політики Олена Рузгіс, начальник Херсонського регіонального центру «Інваспорт» Дмитро Шейко, директор ДЮСШІ Руслан Малашенко



Виступаючі звернули увагу на те, що цей день не є святом, він покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю, захисту їх прав, гідності і благополуччя. 
У  під час спілкування спортсмени поділилися своїми проблемами і пропозиціями щодо покращення умов заняття фізичною культурою і спортом, удосконалення місць пересування осіб з інвалідністю, паркування їх транспорту тощо. 
Зі свого боку міськвиконком запевнив, що зверне особливу увагу до цих зауважень і зробить все можливе, що від них залежить. 
Також, на цій зустрічі згідно з розпорядженням міського голови від 23 листопада 2021 року  № 1527-к за високі досягнення у спорті, гідне представлення рідного міста на міжнародній спортивній арені, самовідданість, волю до перемоги було нагороджено Почесною грамотою міського голови: 
- Глухова Володимира, майстра спорту України, чемпіона світу з вільної боротьби серед молоді серед спортсменів з порушеннями слуху; 
- Ненько Наталію, майстра спорту України, бронзову призерку чемпіонату світу з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху; 
- Шейко Дмитра, тренера Глухова Володимира та Ненько Наталії та начальника Херсонського регіонального центру «Інваспорт».

.

 


Фото:

Нашi партнери