Урочистості в Національній опері з нагоди 30-річчя Української асоціації футболу

9 грудня  2021 року  у м. Києві в Національній опері України пройшла урочиста церемонія святкування 30-річчя Української асоціації футболу.

У церемонії взяли участь керівники держави, делегація УЄФА на чолі з президентом Александером Чеферіном, який приїхав в Україну на запрошення президента УАФ Андрія Павелка, представники ФІФА, керівники європейських футбольних асоціацій. 


У Національній опері зібралися зірки українського футболу, серед яких, зокрема, Олег Блохін, Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Анатолій Демяненко та інші. Також на свято запрошені керівники та співробітники УАФ, представники ЗМІ та інші почесні гості.

Від імені Олімпійської родини України, привітати футбольну спільноту з визначною датою та побажати їй процвітання й успіхів завітав член Міжнародного олімпійського комітету,  президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Під час урочистої церемонії присутні згадали найяскравіші моменти з історії українського футболу, відзначили легенд та тих, хто писав футбольний літопис незалежної України.


Фото:

Нашi партнери