Херсонські боксери завоювали нагороди на Всеукраїнському турнірі з боксу на призи Андрія Котельникова

З 1 по 5 грудня 2021 року у м. Львові у приміщенні Академії боксу пройшов ХІХ відкритий Всеукраїнський турнір з боксу на призи Андрія Котельникова.  Цього року у змаганнях  брали  участь боксери молодіжної вікової групи (2004–2005 роки народження) у 13 вагових категоріях. До столиці Галичини приїхали гості з Молдови, Ізраїлю та Німеччини.  

У змаганнях узяли участь 6 представників Херсонської обласної організації Федерації боксу України на чолі зі старшим тренером жіночої збірної  Херсонської області Максимом Абрамовичем, серед яких  були також  і  вихованці ДЮСШ «Спартак» Херсонської міської ради під керівництвом тренера-викладача  Антона Лук’янченка


Цього року у змаганнях  брали  участь боксери молодіжної вікової групи (2004–2005 роки народження) у 13 вагових категоріях. До столиці Галичини приїхали гості з Молдови, Ізраїлю та Німеччини.

За результатами турніру золоті медалі у своїх вагових категоріях завоювали: Коломієць Діана та Стаценко Марія (ДЮСШ «Спартак»), Куцик Тетяна та Пода Марія.

Бронзову медаль здобув Розов Артем (ДЮСШ «Спартак»).

Вітаємо спортсменів та їх тренера з успішними виступами!


Фото:

Нашi партнери