У Каховці відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті Анатолія Козловського

12 грудня 2021 року у м. Каховка  на міні-футбольному майданчику с/к «Олімпійський» відбувся традиційний XVI  міжвідомчий турнір Каховської МТГ з міні-футболу, присвячений пам’яті А.В.Козловського. Турнір проходив з дотриманням відповідних санітарних норм та протиепідемічних заходів.
Цього року в змаганнях, організованих відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, взяли участь чотири команди: Каховської міськради, «Динамо» (відділення поліції № 1 Каховського РВП  ГУНП), «Медик» (КНП «Каховська ЦМЛ») та «Скіф» (ГО «Учасники АТО «Скіф»).
Під час церемонії відкриття змагань учасників привітав та побажав успіху у турнірі Каховський міський голова Віталій Немерець. За традицією всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять  ініціатора  проведення  турніру, співробітника СБУ А.В.Козловського та всіх футболістів-аматорів, які передчасно  пішли з життя. 

Першість у турнірі команди визначали за кубковою системою. У першому півфіналі динамівці не залишили жодних шансів медикам - 6:0, а у другому півфіналі між командою міської ради та «Скіфом» точилася рівна боротьба - у підсумку мінімальна перемога команди міської ради з рахунком 2:1.
У матчі за третє місце команда «Медик» доволі впевнено переграла «Скіф» - 3:0. А от основний час фінального протистояння завершився безрезультативною нічиєю - 0:0, і тому для визначення переможця турніру довелося пробивати післяматчеві пенальті. Під час «футбольної лотереї» високий клас показали воротарі обох команд-фіналістів - - Дмитро Михальчук та Андрій Скрипниченко. Та все ж фортуна у цей день була на боці команди Каховської міської ради у складі: Андрій Скрипниченко, Андрій Кашулін, Олександр Малишенко, Віктор Дзьоба, Петро Комягін та Сергій Кашулін. Команда каховських поліцейських «Динамо» - на другому місці.
Кращими гравцями турніру було визначено:
 кращий воротар - Дмитро Партика («Скіф»); кращий захисник - Олександр Федоров («Медик»);  кращий нападник - Микола Гончаров («Динамо»); кращий бомбардир - Євген Юзвак («Динамо»); кращий гравець турніру - Андрій Скрипниченко (Каховська міська рада).
Міський голова Віталій Немерець поздоровив призерів та кращих гравців турніру і вручив їм заслужені нагороди - кубки, медалі та почесні грамоти від організаторів.


Фото:

Нашi партнери