У Степанівці відбувся турнір з вільної боротьби за Кубок Діда Мороза

18 грудня 2021 року  за підтримки міського голови Ігоря Колихаєва, в.о заступника міського голови Сергія Циганка, депутата міської ради Юрія Рожкова всьоме пройшов турнір з вільної боротьби серед юнаків 2008-2011 року народження.

Цьогоріч усьоме за Кубок Діда Мороза юнаки змагалися у Степанівці, серед учасників ьули  борці з Мелітополя, Дніпра та Херсона.

Відкрили захід творчими виступами здобувачів освіти загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 Херсонської міської ради та привітаннями від почесних гостей. 


За всебічну підтримку та розвиток талановитої молоді, популяризацію фізичної культури і спорту, активну громадську діяльність, в.о заступника міського голови Сергій Циганок відзначив Почесною грамотою міського голови організатора турніру – старосту Степанівського округу  Олександра Яркового, який аідкреслив, що вільна боротьба один з олімпійських видів спорту, що популярний у всьому світі. Заняття таким видом спорту формує у дітей характер, витримку та впевненість..

Володарями Кубка Діда Мороза стали:

- серед юнаків 2008-2009 р.н.: І місце - Данило Хіміч (47 кг), 57 кг: Данило Духін (57 кг); ІІ місце - Єдгар Мелконян (41 кг); ІІІ місце -  Ярослав Соловейко (41 кг), Давад Поворозник (62 кг);

- серед юнаків 2010-2011 р.н.: І місце - Андрій Данилов (41 кг); ІІ місце -Арно Бабян (38 кг),

Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог

Фото:

Нашi партнери