У Білозерці відбувся футбольний турнір серед юнаків і дівчат

19 грудня 2021 року на базі Білозерського ЗПЗСО ім. О.Я, Печерського пройшов турнір   відкритої  першості Білозерської КДЮСШ з футболу серед юнаків 2008-2011 р. н.

У турнірі брали участь команди юнаків і дівчат Білозерської КДЮСШ 2008, 2009, 2010, 2011 р. н., команда Велетенської громади та Киселівки.

Шість команд були поділені на дві підгрупи. Переможці підгруп в фінальній частині виборювали чемпіонство, другі місця  в підгрупах боролися за третє місце, а команди, що зайняли треті місця, в підгрупах вирішували між собою долю п’ятого місця в турнірі.

Кожна гра супроводжувалась шаленою самовіддачею, футбольною майстерністю. 


Інтрига відбулася в підгрупі, де зіустрілися команди  Білозерської КДЮСШ та команди з  Велетенської громади. Різниця забитих і пропущених м’ячів виявилася однаковою. Долю путівки грати за перше місце вирішували з допомогою пенальті. Переможцями виявилися велетенці.

В підсумку місця розподілилися наступним чином: І місце виборола Білозерка (2009р. н.), ІІ місце - команда Велетенської громади, ІІ місце - команда Киселівської громади, ІV місце - Білозерка (2010р.н.),

V місце - Білозерка (2008р.н.), VІ місце Білозерка (2011р.н.).

Учасники змагань були нагороджені грамотами і солодощами

Фото:

Нашi партнери