Херсонська обласна організація Федерації боксу України підвела підсумки роботи за 2021 рік

22 грудня 2021 року  відбулось урочисте підведення підсумків роботи у 2021 році Херсонської обласної організації Федерації боксу України.

Серед запрошених: голова обласної ради Олександр Самойленко, перший заступник – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський, керуючий справами Павло Александров, депутати Вікторія Гавренкова та Віталій Штанько. 


71 золота, 42 срібних та 55 бронзових медалей на всіх змаганнях за рік (без урахування досягнень за грудень) – такий результат представників ХОО ФБУ.

«Успіхи ваших вихованців вражають! Та найголовніше – тут не лише розвивають бокс, як вид спорту, а й виховують патріотів України, здорову націю та успішне підростаюче покоління», – наголосив голова Херсонської обласної ради.

За його словами, цей рік став для обласної ради роком напрацювань. Але вже в наступному обласний орган місцевого самоврядування готовий показувати результати, в тому числі розвивати спортивну сферу, адже у нинішньому депутатському корпусі багато людей, які щиро підтримують спорт.

Відзначимо, у 2021 році депутати прийняли рішення створити ДЮСШ з боксу, а в облбюджеті-2022 передбачили додаткові 3 млн грн на спортивну сферу.

«Сподіваємось, що це допоможе нашим спортсменам більш комфортно відчувати себе під час тренувальних занять. У планах на новий рік – ввести стипендії для кращих спортсменів Херсонщини», – повідомив Юрій Соболевський.

 За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію боксу, самовідданість та волю до перемоги, досягнення високих спортивних результатів Олександр Самойленко нагородив Подякою Маріанну Басанець – бронзову призерку чемпіонату України з боксу серед жінок у м. Запоріжжя.

Також Подякою відзначив Херсонську обласну організацію Федерації боксу України за досягнення високих спортивних результатів, популяризацію боксу, вагомий внесок у його розвиток, підвищення авторитету Херсонщини серед спортивної спільноти України та світу.

«Бажаю ставити високі цілі та досягати їх. Спортивного здоров’я, злетів і блискучих перемог!», – резюмував Олександр Самойленко.

 За підсумками 2021 року ХОО ФБУ обрала кращих. Так, найкращим боксером став Максим Галінічев, найкращою боксеркою обрано Катерину Боднарчук, найкращий тренер (жінки) – Олександр Курдов, найкращий тренер – Олександр Скибінський, найкращий суддя – Роман Чернишов. А диплом за кращий командний результат отримав тренер молодіжної чоловічої збірної Херсонської області Анатолій Тішаков.

Також отримали дипломи та матеріальне заохочення від Федерації всі спортсмени та їх тренери, які досягли вагомих результатів у 2021 році. Подяки були вручені партнерам і всім людям, що внесли свій внесок у розвиток боксу на Херсонщині, серед яких: голова обласної ради Олександр Самойленко, голова облдержадміністрації Геннадій Лагута, перший заступник голови облради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський, депутатка облради Вікторія Гавренкова, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Шибаєв та начальник управління фізичної культури, молоді та спорту ОДА Віталій Вибранський.

Пресслужба Херсонської обласної ради


Фото:

Нашi партнери