У Херсоні відбувся благодійний новорічний марафон з гирьового спорту «Сила у Доброті»

У неділю, 26 грудня 2021 року у Херсоні на території ТРЦ «Фабрика» (ІІІ черга) відбувся благодійний марафон «Сила у Доброті». Цей захід продився за ініціативи голови обласного осередку  у Херсонській області ГО «Федерація гирьового спорту України» Михайла Олійника. 

Херсонські гирьовики вчетверте на цьому турнірі збирали кошти для людей, які опинилися у важких життєвих обставинах.  
Варто зазначити, що за 4 проведені марафони гирьовикам вдалося назбирати близько 40 тисяч гривень для людей, які потребували  допомоги на лікування та реабілітацію.  
Цьогоріч за сприяння благодійного фонду «Джерело життя» (голова Андрій Калита), збирали кошти для Федосенко Євгенії, Цицарьова Руслана та Вероніки Загуменної. 
Паралельно з вказаним заходом  відбувся Новорічний марафон-естафета, де спортсмени піднімали гирі 2022 рази, в честь нового 2022 року. Захід відбувся за підтримки комунашльної установи «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення   «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради (директор Сергій Ротонос), адміністрації ТРЦ «Фабрика» 
Гирьова естафета зібрала більше 30 спортсменів, які долучилися до збору коштів у благодійному марафоні «Сила у Доброті». Приємно, що відзначилися не тільки спортсмени-гирьовики, а й представники інших організацій: охоронна фірма «Арсенал», представники Національної гвардії, МАА-Херсон.


Фото:

Нашi партнери