У Новій Каховці відбувся фінал відкритої першості міста з футболу пам’яті Віталія Куліка

Минулими вихідними у Новій Каховці відбулися фінальні ігри відкритої першості міста з футболу серед команд юнаків та чоловіків пам’яті В.Б. Куліка.

Турнір відбувся за підтримки ГО «Федерація футболу міста Нова Каховка» (голова ГО – Леонід Чурсинов), відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради, (начальник відділу – Наталія Таран).


У змаганнях взяли участь вісім команд: «Таврія» (Нова Каховка); «Основа» (центр Основа); «Біла стріла» (м. Нова Каховка); «ДЮСШ Таврія» (м. Нова Каховка); «Норма» (м. Нова Каховка); «Локомотив» (м.Таврійськ); с. Мала Каховка; «Іскра» (с. Кам’янка).

Після зіграних матчів та запеклої боротьби результати виглядять наступним чином: ІІІ місце –  команда с. Мала Каховка,  ІІ місце – «Таврія» (Нова Каховка),  І місце –  «Іскра» с. Кам’янка

На нагороджені до спортсменів з привітаннями звернулась головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Оксана Бєла, яка подякувала всім учасникам, не зважаючи на погоду, за видовищні матчі, чудову атмосферу, та гарний настрій.

Суддівська колегія, яку очолював Олег Слива, визначила  кращих гравців: Чекулаєв Олександр – кращий захисник; Піліпчук Віктор – кращий воротар, Нечеса Михайло – кращий бомбардир, Григоренко Микита – кращий гравець турніру .

Довідково. Віталій Борисович Кулик – тренер-викладач секції з футболу дитячо-юнацької спортивної школи «Таврія». Людина доброї душі, закоханий в гру на все життя. 18 років свого життя він присвятив дичячому футболу.  Його мудрість, життєвий та футбольний досвід слугуватимуть ще не одному поколінню

Фото:

Нашi партнери