У Херсоні відкрився Міжнародний турнір з вільної боротьби

9 листопада у спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури  відкрився щорічний Міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Героя Радянського Союзу Іллі Кулика.
У турнірі беруть участь  юнаки й дівчата, які представляють такі країни як Азербайджан, Польща, Канада, Молдова, Росія, Білорусія, Болгарія, Україна, і зокрема,  команда міста Херсона.
Змагання проходять за підтримки управління у справах  сім’ї, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації і  Херсонської обласної федерації спортивної боротьби.

Довідка. Кулик Ілля Олександрович - керівник Херсонської підпільної молодіжної організації "Патріот Батьківщини". Народився 2 серпня 1924 року в Херсоні. Українець. У 1941 році закінчив 10 класів  середньої школи № 27  міста Херсона.
Указом Президії Верховної Ради СРСР від 8 травня 1965 року за особливі заслуги, мужність і героїзм, виявлені в боротьбі проти німецько-фашистських загарбників у період Великої Вітчизняної війни, Іллі Олександровичу Кулику посмертно присвоєно звання Героя Радянського Союзу.



Фото:

Нашi партнери