Почесною грамотою Херсонської обласної ради відзначено тренера Голопристанського міського центру «Спорт для всіх»

 Про нагородження Почесною грамотою Херсонської обласної ради фахівця  з легкої атлетики Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Олександри Грози напередодні святкування Різдва Христового повідомила  голова постійної комісії  з питань бюджету та фінансів облради  Вікторія Гавренкова на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук: 

«Привітали з 80-річним ювілеєм фахівця з легкої атлетики Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Грозу Олександру Василівну. 
Мене вразила ця енергійна жінка, чудовий тренер, майстер своєї справи і справжній наставник. Вона життєлюбна, активна та творча особистість, яка прививає дітям любов до фізичної культури, спорту, активного способу життя.
З цією людиною легко стрибнути у висоту, пробігти якнайшвидше не один кілометр та метнути якнайдалі. 
Олександра Василівна - яскравий приклад того, коли людина займається улюбленою справою, то її потенціалу не буде меж», - йдеться у повідомленні. 
Слід зазначити,  що Гроза Олександра Василівна розпочала свою трудову діяльність у 1963 році вчителем фізкультури. У 1982 році була призначена на посаду директора Вільнянської ДЮСШ Запорізької області. Тренер-викладач з легкої атлетики вищої категорії. Стаж роботи з дітьми складає 55 років. 
Після виходу на пенсію, з 2007 по 2021 рік  працювала тренером-викладачем Голопристанської ДЮСШ. Після реорганізації ДЮСШ  переведена до Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», де успішно працює і по сьогодні на посаді фахівця з легкої атлетики


Фото:

Нашi партнери