У Херсонському фаховому спортивному коледжі відбулась тренерська рада відділень ігрових видів спорту

У комунальному закладі  «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради проведено тренерську раду відділень ігрових видів спорту. Про це повідомляє  у соцмережі ХФСК

Тпк, за підсумками 2021 спортивного року відділення гандболу займає перше місце в рейтингу ігрових видів Коледжу. У відділенні 10 майстрів спорту, 17 кандидатів в майстри спорту. 13 спортсменок входять до складу національної збірної команди України: Жомер Ганна - до основного складу, 7 дівчат - до кандидатів, 5  - до резерву.
Сорокіна Крістіна, Садова Анжела, Ткач Анастасія, Рейлян Валерія, Пойманова Надія, Морозова Валерія брали участь в чемпіонаті Європи з гандболу 2021 року в Тбілісі.
На Кубку України у м. Миколаєві та Суперкубку у м. Запоріжжі серед жіночих команд херсонки вибороли срібні медалі. 
Відділення тенісу настільного в рейтингу займає другу позиціюЗ 12 спортсменів відділення 8 мають розряд «кандидат в майстри спорту України». Шевчук Вікторія входить до резерву збірної команди України.  На чемпіонаті України у м. Жовква спортсменки Шевчук Вікторія, Гордієць Маргарита, Валова Ельза, Потапова Лариса вибороли золоту нагороду.
Відділення футболу в Коледжі створено лише рік тому і вже в 2021 році 6 спортсменів Коледжу брали участь к чемпіонаті України.
Поставлені перед колективом задачі в 2021 році вирішено а у наступному 2022 році Коледж продовжуватиме готувати резерв до національної збірної команди України.

 

 


Фото:

Нашi партнери