Великолепетиський учитель –переможець оласного етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу отримав відзнаку від УАФ

У рамках Всеукраїнського семінару «Розвиток шкільного футболу», який проведено 24-25 січня 2022 року в м. Києві, Українською асоціацією футболу спільно з Міністерством освіти і науки України та Інститутом модернізації змісту освіти відбулося вручення нагород вчителям - переможцям обласних етапів Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.


Херсонську область представляв Рогачов Юрій Вікторович, учитель фізичної культури комунального закладу «Великолепетиський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Великолепетиської селищної ради.

У Всеукраїнському семінарі «Розвиток шкільного футболу» взяли участь керівники Української асоціації футболу, зокрема Олег Протасов та Анатолій Демяненко, а також представники Міністерства освіти і науки України.

Основними учасниками семінару стали найкращі вчителі фізичної культури з регіонів та міста Києва, фахівці у галузі освіти, які працюють з учителями й реалізують програми розвитку шкільного футболу.

Перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов, член комісії УЄФА з масового футболу, заступник голови комітету масового футболу УАФ Олександр Каденко, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Сафонов та начальник управління фізичного виховання та спорту комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Євген Петрушевський відзначили українських учителів, які стали фіналістами конкурсів на найкращий урок футболу у 2020-2021 роках 
Додамо також, що згідно з оцінками журі, абсолютним переможцем конкурсу-2020 став учитель фізичної культури Калинівської школи № 2 Фастівського району Київської області Віталій Тітарук.

Срібний призер - учитель фізичної культури школи № 5 м. Бахмут Донецької області Дмитро Дробітько.

Третє місце посів учитель фізичної культури Полтавського обласного ліцею-інтернату «Політ» Євгеній Філіпов.

Лауреатами конкурсу за оцінками журі стали Мирослав Береговий (школа № 224 м. Києва) та Юлія Костюченко (школа № 53 м. Миколаїв).

Переможці та лауреати фінального етапу отримали цінні призи, футбольний інвентар та екіпіровку.

Джерело


Фото:

Нашi партнери