Віталій Дубина став чемпіоном на Кубку Європи з кікбоксингу WAKO

З 11 по 13 лютого  2022 року в м. Карловаць (Хорватія) відбувся перший міжнародний старт з кікбоксингу WAKO цього року – Кубок Європи з кікбоксингу WAKO 2022. На Karlovac Open поїхала і збірна України.

Загалом у змаганнях взяли участь представники 27 країн, а це понад 1600 учасників у двобоях на рингу й татамі Кубка Європи в Хорватії.


За підсумками турніру у Карловці українська команда посіла 5 загальнокомандне місце. У скарбничці «синьо-жовтих» спортсменів 38 медалей: у татамі-розділах – 9 золотих, 4 срібні, 6 бронзових; у ринг-дисциплінах – 15 золотих, 2 срібні, 2 бронзовв.

У змаганнях серед дорослих нагороди вибороли Віталій Дубіна (Херсонська область), Павло Замятін (Київська), Олександр Павлюк (Миколаївська), Віталій Соловей (Івано-Франківська), Раміль Агабеков (Миколаївська), Олексій Бабенко, Сергій Бабенко (обидва – Дніпропетровська), Андрій Банера, Антон Бровіков, Ілля Валіулов (всі – Харківська), Євген Клименко (Одеська), Микола Косюк, Даніїл Сургальов (обидва – Київська), Дар’я Маломуж, Олена Маломуж (обидві – Херсонська), Аліна Мартинюк (Рівненська), Ілля Ткачук (Дніпропетровська).

Джерело: СКУ



Фото:

Нашi партнери