Херсонські спортсмени вибороли золоті медалі

З 9 по 10 листопада 2012 року в м.Херсоні на базі спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю «Загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступеня – вище училище фізичної культури» Херсонської обласної ради відбувся міжнародний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Іллі Кулика.

В урочистому відкритті змагань, яке відбулось 9 листопада 2012 року, взяли участь начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олег Кравець, президент Херсонської обласної федерації спортивної боротьби Григорій Вовчук  та тренери і предс тавники спортивних організацій.

Під час свого виступу Олег Кравець привітав всіх учасників із початком турніру та зазначив, що вільна боротьба є одним із результативних видів спорту. Також він висловив надію, що традиційний міжнародний турнір з вільної боротьби з кожним роком буде все більше приваблювати зарубіжних спортсменів.

У змаганнях взяли участь 172 спортсмени з Польщі, Молдови, Азербайджану, Росії, Канади та 37 команд з України, серед яких був 1 майстер спорту міжнародного класу та 37 майстрів спорту.

Найвищу нагороду змагань, золоті медалі, вибороли херсонські спортсмени – Олена Булюк, Василь Михайлов та Нарек Будагян, срібні завоювали Вікторія Лата, Ольга Абальмазова, Іван Іздебський, бронзові – Аліна Демидкіна, Тетяна Сікновенко, Георгій Георгієв та Євген Конарєв.


Фото:

Нашi партнери