Флешмоб «Здорова дитина - здорове майбутнє» провели у Херсоні

7 квітня  2022 року педагоги Херсонського ясел-садка 64 Херсонської міської ради, року організували спортивний онлайн-флешмоб «Здорова дитина - здорове майбутнє!». Про це повідомляє управління осввті Херсонської міської ради. 


\
Цей флешмоб покликаний підвищити значущість занять фізичними вправами та спортом.
Основною метою є залучення та заохочення дітей дошкільного віку до спорту, активного і здорового способу життя, який є надійним джерелом гарного настрою, оптимізму та здоров’я. загартування характеру та стресостійкості. 
Комплекс запропонованих фізичних вправ виявився вдалим і доречним. Активні рухи при виконанні запропонованих вправ, ритмічна музика, посмішки та гарний настрій, створений педагогами ясел-садка дали змогу учасникам зарядитись енергією і новими силами.  
На завершення  флешмобу «Здорова дитина - здорове майбутнє»  вихованці з батьками надіслали відео та фото, як вони  на вулицях міста Херсона займаються спортом, катаються на велосипедах, скейтах, роликах та самокатах. 

Всі учасники флешмобу підтримали ідею популяризації здорового способу життя та  отримали користь та задоволення від занять спортом. 


Фото:

Нашi партнери