У Херсоні триває Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 по 30 квітня 2022 року за щорічною традицією, яка триває з 2004 року, у територіальних громадах Херсонської області проводяться заходи з облаштування спортивних споруд «Спорт для всіх – спільна турбота».


Цілями місячнику є підготовка спортивних споруд до весняно-літнього періоду, приведення в належний стан спортивних майданчиків.

Так 2 та 9 квітня 2022 року на стадіоні «Старт» у Дніпровському районі м. Херсона працівники ДЮСШ «Кристал» на чолі з в.о. директора закладу В’ячеславом Ролем наводили лад разом з вихованцями спортивної школи та їх батьками.


Роботи ще будуть продовжуватися, але вже зараз приведено до ладу футбольне поле, підметені бігові доріжки, пофарбовано огорожу, обрізані декоративні дерева і кущі, очищено поле від пожухлої трави і  дрібного сміття.


 Довідка. З 2004 по 2019 роки за ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх-спільна турбота!» проводився 1-30 квітня у всіх областях України.

За цей час, за підсумками проведення, Херсонська область декілька разів відзначалася, як одна з найактивніших областей України з благоустрою та облаштування найпростіших спортивних споруд.



Фото:

Нашi партнери