Чемпіонка Паралімпіади-2020 Литовченко виставила на аукціон золоту медаль Токіо задля допомоги Каразінському університету

Українська чемпіонка Паралімпіади-2020 з настільного тенісу Марина Литовченко виставила на аукціон золоту медаль Токіо, щоб допомогти Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна. Про це вона повідомляє TRIBUNA.COM


«Мені потрібна ваша участь і допомога.

Моє життя – це спорт. Моє життя – це боротьба. І при цьому в такому ритмі дуже важлива підтримка тих, хто поряд. Уже багато років поряд зі мною Університет.

Саме тому я вирішила допомогти своєму Каразінському університету в ці важкі часи, коли багато його будівель зруйновано, коли студенти та викладачі потребують щоденної допомоги.
Я вирішила продати найдорожчу зі своїх нагород – золоту Паралімпійську медаль з Токіо-2020, щоб університет жив і повноцінно працював. Особливо символічним є те, що в півфіналі та фіналі Паралімпіади в Токіо я з рахунком 3:0 обіграла двох представниць Росії.

Сьогодні моя країна демонструє незламний дух та жагу до такої необхідної перемоги. Кожен день моє місто Харків та мій Університет героїчно тримається. Давайте допоможемо разом йому вистояти! 


Усі бажаючі можуть писати в коментарях під постом або мені в особистих повідомленнях про готовність брати участь у цьому аукціоні. Він триватиме до 30 квітня. Стартова ціна медалі – 10 000 $.
Усі, хто бажає підтримати Університет, може зробити переказ на рахунок Асоціації випускників університету. Усі, хто зробить переказ від 1500 грн, отримають листівки із моїм автографом, які я особисто надішлю вам після закінчення аукціону», –  зазначила  Марина Литовченко.

Узяти участь в аукціоні можна за посиланням.


Фото:

Нашi партнери