Юлія Кисильова здобула срібну медаль у метанні молота на XXIV Дефлімпійських іграх у Бразилії










10 травня  2022 року на  XXIV літніх  Дефлімпійських іграх  у Бразилії  у змаганнях взяли участь 110 українських спортсменів-дефлімпійців у 10 видах спорту, які  вибороли 14 нагород (5 золотих, 7 срібних та 2 бронзові) у стрільбі кульовій, спортивному орієнтуванні, легкій атлетиці. 


У легкійї атлетиці здобуто 5 високих нагород2 золоті та 3 срібні. Приємно, що  у змаганнях з метання молота срібну нагороду виграла представниця Херсонщини із Нової Каховки, майстер спорту України міжнародного класу Юлія Кисильова. 
Для Юлії – це другі Дефлімпійські ігри. У 2017 році вона взяла участь у ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх  у м. Самсун (Туреччина), де стала бронзовою призеркою у метанні молота  з результатом 61,54 м.  До змагань спортсменку підгготував  її особистий тренер - заслужений тренер України Владислав Піскунов
 Зазначимо також, що 10 травня українські спортсмени побили ще один історичний рекорд =  подолали рубіж 100 медалей, виборовши загалом 103 нагороди, серед яких 47 золотих, 29 срібних та 27 бронзових. Це найвищий результат за кількістю медалей у цілому. 
Другу позицію посідає збірна команда США, у здобутку якої 41 медаль (18 золотих, 5 срібних та 19 бронзових). Третіми - спортсмени збірної Японії - 30 медалей (12 золотих, 8 срібних та 10 бронзових). Зауважимо, що 42 країни з майже 80 вже мають медалі різного ґатунку на цих Іграх


Фото:

Нашi партнери