Українська жіноча четвірка парна виграла бронзу на Кубку світу з веслування академічного

29 травня 2022 року фінальними заїздами закінчивмя I етап Кубка світу з веслування академічного, який проходив 27-29 травня 2022 року в Белграді Сербія. 
Для збірної команди України це був першій серйозний старт, який надасть змогу тренерському штабу на чолі із головним тренером Миколой Чуприною провести аналіз і вдосконалити екіпажі для подальших активних дій і покращення результатів виступів. 
Результати виступу українських спортсменів: 
Четвірка парна, жінки (Євгенія Довгодько, Наталія Довгодько, Дарина Верхогляд, Анастасія Коженкова). У головному фіналі українки вибороли бронзові медалі з часом 6.31.09  
Четвірка парна, чоловіки (Микола Калашник, Іван Футрик, Павло Юрченко, Олександр Надтока). В фіналі А нашім хлопцям не вистачило всього 0,61 секунди до бронзової медалі. У підсумку – 4 місце з часом – 6.02.62 
Двійка парна, легка вага, чоловіки (Ігор Хмара, Станіслав Ковальов). Українці у фіналі А посіли 5 місце з часом 6.24.44 
Четвірка розпашна без стернового, чоловіки (Максим Боклаженко, Микола Мазур, Юрій Іванов, Сергій Гринь). В фіналі В наша четвірка посіла 2 місце з часом 6.05.95. У підсумку – 8 місце. 
Двійка парна, чоловіки (Олексій Селіванов, Іван Довгодько). В фіналі В українці посіли 4 місце з часом 6.22.77. Підсумкове – 10 місце. 
Ми горді за всіх наших дівчат і хлопців і особливо за тих, хто представляє в збірній команді України Херсонську школу веслування.


Фото:

Нашi партнери