Відбулась відкрита першість ДЮСШ «Кристал» з футболу серед юнаків та дівчат

2 липня 2022 року у Херсоні на футбольному полі Херсонської загальноосвітньої школи № 47  проведено  відкриту першість  ДЮСШ «Кристал» з футболу серед команд дівчат та юнаків  2009-2011 рр.н. Це були перші пофіційні змагання ДЮСШ «Кристал» за чотири місяці від початку окупації Херсона.

За регламентом змагань усі команди, не врахуючи турнірні здобутки, за підсумками першості отримувають звання «переможець» і однакові медалі, дипломи та кубки.

Команди виступали  не найсильнішим складом, але явка дівчат «Кристлу»  була стовідсоткова, усі 11, що зараз тренуються, були на змаганнях. При чому різниця у віці між найстаршою гравчинею і наймолодшою - 8 років.

До речі, одну з команд-учасниць першості не змогли перемогти у лютому навіть дівчата з «Восходу» у товариському матчі на зборах. Але тим не менш турнір для дівчат ДЮСШ «Кристалу» був дуже корисним - у плані підготовки до змагань, в емоційному плані, і в плані розуміння того, що навчитися перемагати можна тільки через тяжку «пахоту» на тренуваннях і через поразки.

За ДЮСШ «Кристал» грали Кароліна Москалюк, Лєра Сушко, Таня Кадира, Каріна Горбунова, Марія Новосельцева, Уляна Хатунцова (на жаль, вона також залишає команду і разом з мамою їдуть до Європи), Ангеліна Міщанинець, Богдана Мальована, Аліна Щербаченко та Вікторія Лубінець.
Після турніру дівчата на «Старті»  відзначили закінчення минулого футбольного сезону солодлщами.і.  


Фото:

Нашi партнери