Муей Тай: Владислав Микитась – бронзовий призер ХІ Всесвітніх ігор - 2022

Останнього дня Всесвітніх ігор-2022 були розіграні медалі у таїландському боксі Муей Тай. Усі представники України, які вибороли ліцензії на TWG, успішно виступили на Іграх і претендували на нагороди: Анастасія Кулініч, Ігор Любченко, Олександр Єфименко та Олег Приймачов пробилися до фіналу, чим забезпечили собі нагороду, а Владислав Микитась  мав битися за «бронзу».
У підсумку маємо: 
Золото -  Анастасія Кулініч, Ігор Любченко, Олег Приймачо 
 Срібло   - Олександр Єфименко 
Бронза - Владислав Микитась
 Першою почала боротьбу за нагороди Анастасія Кулініч, яка виступає у ваговій категорії до 48 кг. У фіналі українка зустрічалася із представницею Канади Реган Говінг. Кулініч перемогла у всіх трьох раундах із однаковим рахунком 10:9 і здобула цілком заслужене «золото» Всесвітніх ігор.
 Ігор Любченко підтвердив свій статус найсильнішого бійця у ваговій категорії 63,5 кг. До золотої нагороди Всесвітніх ігор 2017, які відбулися у польському Вроцлаві, українець додав і золото Бірмінгема. У фіналі він роздільним рішенням суддів переміг представника Таїланду Вірасака Тхарахаїда. Нагороджував українського чемпіона президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк. Не зміг виграти свій фінал Олександр Єфименко. У вирішальному двобої українець поступився тайцю Тханету Тітуторну з рахунком 27:30.
 Чемпіон Всесвітніх ігор-2017 Олег Приймачов був головним фаворитом у ваговій категорії до 91 кг  і на Іграх в Бірмінгемі. І він підтвердив свій чемпіонський сттус.   Дострокові перемоги у чвертьфіналі і півфіналі, впевно проведений фінал проти американця Матеу Бакера — і золото Всесвітніх ігор знову здобуває Олег  Приймачов.
 Не зміг виграти свій фінал Олександр Єфименко. У вирішальному двобої українець поступився тайцю Тханету Тітуторну з рахунком 27:30. 
Владислав Микитась (Херсон) повертається до України з медаллю Всесвітніх ігор.  Його суперник по «бронзовому фіналу», представник Йордані   Саїф Закзук, не зміг вийти на поєдинок. Тому українець без бою здобув «бронзу» TWG-2022.

Фото:

Нашi партнери