Херсонка Дар’я Ставинога - бронзова приизерка чемпіонату Європи з веслування серед молоді U23

3-4 вересня 2022 року у бельгійському місті Хазевінкель пройшов  чемпіонат Європи з веслування академічного серед молоді до 23 років. Збірну України  представляди  16 дівчат і хлопців, екіпажі сьоми човнів, серед яких в човні-одиночці виступала херсонка Даря Ставинога (тренери Андрій  Олефіренко та Олена Олефіренко).
 Підсумки виступу української команди  на змаганнях. 
Двійка розпашна, без стернового, чоловіки (Роман Бедарьов, Владислав Яхнієнко). В головному фіналі змагань українські хлопці вибороли срібні медалі! Час – 7.03.11. Підсумкове – 2 місце. 
Двійка розпашна, без стернової, жінки (Алла Дмитришина, Вікторія Нагорна). У фіналі А наші дівчата вибороли срібні медалі! Час – 7.43.68. Підсумкове – 2 місце. 
Одиночка, жінки (Дар’я Ставинога). В фіналі А Дар’я виборола бронзову медаль! Час – 8.01.77. Підсумкове – 3 місце. 
Четвірка розпашна зі стерновим (Вікторія Пащенко, Крістіна Савченко, Марія Заволиніч, Катерина Устюжаніна, Іван Ясеновський - стерновий). Українська четвірка у фіналі А посіла 4 місце з часом – 7.38.94. Підсумкове 4 місце. 
Одиночка, чоловіки (Артем Захаров). З півфіналу А/В до головного фіналу виходили 3 човни. Артем посів 4 місце з часом – 7.10.98. Практично всю дистанцію Артем йшов на 3 місце. Але, на фініші його випередив спортсмен з Португалії всього на 0,16(!!!) секундУ фіналі В Артем посів 2 місце з часом – 7.21.90. Підсумкове – 8 місце. 
Четвірка парна, чоловіки (Олександр Мелашенко, Максиміліан Малиш, Владислав Ломан, Олександр Іванов). В фіналі В українська четвірка посіла 3 місце з часом – 6.12.17. Підсумкове – 9 місце.  
Вітаємо призерів змагань!


Фото:

Нашi партнери