Кубок Каховської федерації з шашок-64

У перший день зими в шаховій кімнаті Каховської ДЮСШ з нагоди офіційної легалізації міської громадської організації «Каховська міська шашкова федерація» відбувся І відкритий розіграш Кубку Каховської шашкової федерації 2012 року з шашок-64, присвячений Року спорту та здорового способу життя в Україні. 

У змаганнях взяли участь 18 шашкістів з Каховки, Каховського району, Нової Каховки та Бериславського району. Першість визначалась за швейцарською системою з двох партій (всього 7 турів).

За підсумками розіграшу володарем Кубку Каховської федерації став, безумовно кращий на сьогодні, першорозрядник з шашок Сергій Мішин, який набрав 12 очок. На другому місці фінішував представник Бериславського району Василь Райляну (9,5 очок). третє місце також за каховчанином Володимиром Лоренцевим. Переможець і призери нагороджені почесним кубком, медалями та дипломами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради. Також дипломами були відзначені учасники: Ольга Мелехина з с. Малокаховка (за кращий результат серед жінок) та Віктор Мануйло з Нової Каховки (за кращий результат серед ветеранів).

Змагання на Кубок каховської шашкової федерації планується зробити традиційним. організатори висловлюють подяку адміністрації ДЮСШ за надану допомогу для проведення турніру.


Фото:

Нашi партнери