Ганна Пономаренко: Кожна перемога паралімпійців – гордість та натхнення нашого краю

«Кожне ваше досягнення - це наша гордість, кожна перемога - наше натхнення, своєю працею ви піднімаєте престиж України та спортивний авторитет Таврійського краю», -  наголосила заступник голови обласної державної адміністрації Ганна Пономаренко під час зустрічі зі спортсменами паралімпійцями.
Почесними грамотами голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради за значний внесок у спортивне життя нашої області, високу майстерність, волю і прагнення до перемоги сьогодні було нагороджено найкращих спортсменів обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів  „Інваспорт”.
 
«Я пишаюсь кожним, на чию честь лунав Гімн нашої держави, адже  ваші досягнення  є візитною карткою країни. Тому сьогодні, ще раз хочу подякувати вам і всім спортсменам паралімпійцям, дефлімпійцям, тренерам, усій великій спортивній сім’ї Херсонщини за відданість справі, терпіння та прагнення до перемоги. Разом з вами до успіхів крокує вся країна!»,- зазначила Ганна Пономаренко.

Нагадаємо, що спортивна індустрія області розвивається і під час нещодавньої зустрічі Миколи Костяка з учнями, випускниками та тренерами спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю «Загальноосвітня школа-інтернат II-III ступеня - Вище училище фізичної культури», голова облдержадміністрації повідомив, що на  Херсонщині вживаються заходи з будівництва Центру олімпійської підготовки спортсменів з водних видів спорту поблизу міста Цюрупинськ, завдяки якому ще більше спортсменів прославлятиме наш край.
 
Довідка. У 2012 році у складах національних збірних команд країни 15 херсонських спортсменів паралімпійців брали участь у міжнародних змаганнях та вибороли 11 нагород різного ґатунку.
У змаганнях ХІV літніх Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні виступили  четверо херсонських спортсменів, які вибороли 4 нагороди:  срібну медаль в бігу на 400 м - Вікторія Кравченко, срібну медаль з футболу -  Іван Доценко, бронзові нагороди з веслування академічного - Катерина Морозова і Володимир Козлов.


Фото:

Нашi партнери