Нова Каховка. Першість міста з волейболу серед учнів загальноосвітніх шкіл

З 18 по 24 грудня 2012 року у м. Нова Каховка пройшла першість міста з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів у залік міської Спартакіади. У змаганнях взяли участь 13 команд юнаків і 13 команд дівчат, що приємно здивувало. Це свідчить про те, що волейбол стає все більш популярним серед школярів міста.

Команди були розподілені на 3 підгрупи, з яких у фінал потрапили по 2 команди юнаків і дівчат. Зональні змагання проходили в спортивних залах ЗОШ №1, Новокаховської гімназії та  ЗОШ №10. Фінальні ігри відбулися  20,21 і 24 грудня в спортивному залі ДЮСШ «Будівельник».

За підсумками змагань серед команд юнаків III місце вибороли школярі ЗОШ № 5, II місце – вихованці ЗОШ №3, а переможцями стали учні ЗОШ №7. Серед дівчат бронзовими призерами стали школярки Дніпрянської ЗОШ, II місце зайняли спортсменки НКТЕЛ, а I місце традиційно, 5-й рік поспіль, вибороли волейболістки з Новокаховської гімназії.

Приємно вразила робота вчителів фізичної культури ЗОШ № 3 і Дніпрянської ЗОШ, у складі команд яких немає жодного гравця, що відвідує секції з волейболу, але, проте, їхні вихованці гідно представили свій навчальний заклад на змаганнях.

Переможці й призери були нагороджені кубками відділу по справах сім’ї, молоді, фізичної культури й спорту  дипломами й грамотами відділу освіти.

http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1159&lng=ru


Фото:

Нашi партнери