Легендарна гімнастка Лариса Латиніна сьогодні приймає поздоровлення

27 грудня свій день народження святкує радянська гімнастка, 9-разова олімпійська чемпіонка, найбільш титулована спортсменка світу Лариса Латиніна, 

Лариса Семенівна Латиніна по праву вважається легендою вітчизняного і світового спорту. До 2012 року дев'ятикратній олімпійській чемпіонці зі спортивної гімнастики, власниці вищих гімнастичних титулів – не було рівних у спорті. Її рекорд протримався  50 років, поки  американський плавець Майкл Фелпс на Олімпійських іграх 2008 року у Пекіні і 2012 року у Лондоні не завоював 22 олімпійські медалі  різного ґатунку.  Але, незважаючи на це, блискучі досягнення Лариси Латиніної ще не один рік будуть служити кращим орієнтиром для сучасного покоління спортсменів.

Сонячна Херсонщина  пишається  своєю землячкою.  Ми любимо її ще за те, що вона  не забуваєте батьківщину й місто Херсон, звідки родом, де  пройшло її  становлення як великої спортсменки.

У ці святкові дні звертаємося до шановної Лариси Семенівни з повагою і любов"ю, бажаємо їй  сімейного щастя, гарного настрою, невичерпної енергії,  оптимізму, життєвої активності,  бадьорості  духу й довгих  років життя.
Нехай  завжди береже її доля й дарує  міцне здоров'я, нев'янучу красу,  силу духу,  справжнє олімпійське загартування  в  здійсненні всіх задумів і починань. 
 
Довідка. Лариса Латиніна - власниця 18 олімпійських медалей різного гатунку (9 золотих, 5 срібних і 4 бронзових), почесна громадянка міста Херсона. . Крім того, за роки виступів гімнастка вісім разів ставала чемпіонкою світу  й сім разів вигравала першість Європи. Народилася спортсменка 27 грудня 1934 року у м. Херсоні. Її перший тренер – Михайло Опанасович Сотниченко. На сьогодні вона мешкає у  Москві.

Детальніше http://sportforall.info/news1/idnews/21


Фото:

Нашi партнери