Розвиток фізичної культури і спорту в м. Цюрупинську

В місті Цюрупинську  продовжено роботу, направлену на виконання  територіальної Програми розвитку фізичної культури та спорту «Фізкультура, спорт, туризм на 2013рік».

З метою подальшого розвитку в місті масової фізкультури та спорту вищих досягнень було розроблено та затверджено  календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2013 рік та кошторис витрат на рік, який складає більше 70 тисяч гривень.

Так, на любителів спорту чекають міський турнір з кіокушин-кан карате, першість м. Цюрупинська з настільного тенісу, з волейболу, з веслування на байдарках і каное.

Шанувальники футболу мають можливість спостерігати чемпіонат міста з футболу серед ветеранів-спортсменів, присвячений до Дня Перемоги та чемпіонат міста з футболу серед вуличних команд до Дня визволення міста. Початківці також можуть взяти безпосередньо участь в проведенні «Дворового футболу» серед малих команд.

У форматі спортивно-патріотичних змагань пройде велопробіг по визначних місцях м.Цюрупинська, військово-спортивна гра «Козацькими стежинами» та буде прокладено туристично-краєзнавчий маршрут «Цюрупинщина - перлина Херсонщини». До Дня міста пройдуть змагання з легкої атлетики «Олешківська верста». Змагання проводяться з метою пропагування здорового способу.


Фото:

Нашi партнери