Херсонці стали першими у дзюдо, боксі та пауерліфтингу

Дзюдо. 2 лютого вихованці Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5 взяли участь у чемпіонаті Херсонської області з дзюдо, що проходив на базі СК «Фаворит». 
За підсумками змагань перемогу здобули 11 з 15 вихованців ДЮКФП №5: Шадрін Захар, Шульга Влад, Зинкевич Ольга, Яновська Олександра, Гедрович Степан посіли І місця у своїх вагових категоріях; Шульга Ірина – ІІ місце; Бутенко Євгеній, Чух Антон, Самов Микола, Скульський Євген, Поляков Антон – ІІІ місця.

Бокс. 2–3 лютого у Цюрупинську відбулася відкрита першість з боксу ДЮСШ м. Херсона ХОО ФСТ «Спартак», в якій взяли участь 4 вихованця дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5. І місця у своїх вагових категоріях посіли Іванов Владислав, Петров Данил; ІІ місце – Гордієнко Микола; ІІІ – Татюк Олексій.

Пауерліфтинг. Вихованки ж ДЮКФП № 5 відвідали чемпіонат України з пауерліфтингу серед юніорів до 18 років та до 23 років, що проходив 2-5 лютого у Харкові. І місця – у Дембіцької Єлизавети та Чепелюк Юлії, ІІІ – у Ярової Вікторії.

Джерело: http://www.city.kherson.ua


Фото:

Нашi партнери