Глава держави вимагає не допускати закриття дитячих спортивних шкіл

Президент України Віктор Янукович вимагає від Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника не допускати закриття дитячих спортивних шкіл. Про це Глава держави заявив у своєму виступі на розширеному засіданні Кабінету Міністрів 27 лютого 2013 року.

«Я практично по всіх регіонах мав нарікання з боку працівників фізичної культури і спорту - почали знищувати ці заклади», - наголосив Віктор Янукович. «Де Дмитро Володимирович? Не для цього ми це робили, щоб ви знищували це. Розумієте це чи ні? Тому зараз зробіть, будь ласка, разом з Сафіулліним (Голова Державної служби молоді та спорту) цю справу, виправте свою помилку», - сказав Президент, звертаючись до Міністра освіти і науки, молоді та спорту.

Ще одним завданням влади Глава держави назвав наведення ладу зі шкільними спортивними майданчиками, більшість з яких перебуває у занедбаному стані. «Нам необхідно протягом двох років модернізувати майданчики понад 28 тисяч шкіл та садочків. Хто з нас в дитинстві, скажіть, не грав на цих майданчиках? Куди вони зараз поділися, ці майданчики? Що, дітей не стало, чи не такі діти? Негайно відновити», - сказав Віктор Янукович.

Прес-служба Президента України Віктора Януковича


Фото:

Нашi партнери