Здобутки новокаховчан у змаганнях з легкої атлетики, футболу шашок і пляжного волейболу

Легка атлетика. 8 лютого 2013 року в місті Суми відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Новокаховчанка Галкіна Поліна стала чемпіонкою України у бігу на 60 м з бар’єрами з результатом 8,85 секунд. Тренує спортсменку тренер-викладач ДЮСШ СК «Статор» ВАТ «Південелектромаш» Ігор Каратун.

Футбол. 9 лютого 2013 року в місті Нова Каховка відбулися матчі відкритої зимової першості міста з футболу, присвяченої 61-річниці з дня заснування міста Нова Каховка у Вищій та Першій лігах.
Результати матчів Вищої ліги:
«Таврія» (Нова Каховка) 1:1 «Колос» (Чорнянка);
«Локомотив» (Таврійськ) 4:2 «Акант» (Мала Каховка);
«Енергія-2» (Нова Каховка) 3:3 «Дніпро» (Львово);
«Ротор» (Нова Каховка) 5:2 «Князь Трубецькой» (Козацьке).
Результати матчів Першої ліги:
«Україна» (Нова Каховка) 4:3 «Вікторія» (Асканія Нова);
«Сокіл» (Нова Каховка) 1:9 «ДЮСШ відділу освіти» (Нова Каховка);
«33 м2» (Нова Каховка) 5:2 «Енергія-3» (Нова Каховка);
«Райське» (Райське) 6:2 «Кримтеплиця» (Нова Каховка).

Шашки. 8 лютого 2013 року в Новій Каховці в ЗОШ №1 відбулися змагання з шашок серед учнів 5 та 6 класів (24 учасники) на призи відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту. Серед юнаків перше місце посів Пилипович Антон, друге місце - Тарангаца Даніель, третє - Григоренко Іван. Серед дівчат перше місце - Семенюта Юлія, друге місце - Іванченко Евеліна, третє - Морарь Агнесса.
Увага! Також повідомляємо, що на базі шахово-шашкового клубу проводиться набір дітей, для занять у секції з шашок. Вікова група від 8 до 14 років. Заняття проводитиме тренер-викладач Ламберг Вадим Миколайович. Бажаючих записатися до секції просимо телефонувати за телефоном (249) 4-34-04.

Пляжний волейбол. З 8 по 10 лютого 2013 року в Бериславі у спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва проходив другий тур Кубка України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед дівчат 1996 р.н. і молодше. У змаганнях взяли участь 27 команд з різних міст та областей України. Місто Нова Каховка було представлене чотирма командами, вихованцями тренера ДЮСШ відділу освіти Г. Бойко. Змагання проходили за системою до двох поразок.  Пара сестер Марії та Анастасії Дурандіних  без поразок дійшли до півфіналу, де зустрілися з командою Дніпропетровська, але в напруженій боротьбі поступилися більш іменитим суперникам, які в свою чергу в фіналі переграли команду з Іллічівська і стали переможцями змагань. А новокаховські дівчата впевнено перемогли суперниць з Чернігова і вибороли третє місце.

Фото http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1210&lng=ua


Фото:

Нашi партнери