Спортивні заходи на Великоолександрівщині

Відразу два спортивних заходи районного масштабу відбулися минулих вихідних на Великоолександрівщині. 23 лютого 2013 року у Великоолександрівській ЗОШ №1 відбулася фінальна зустріч Кубку району з волейболу 2013 року. Наступного дня на базі цієї ж школи вже вп’яте відбувся традиційний турнір з настільного тенісу, присвячений Дню захисника Вітчизни.

Загалом, у змаганнях з волейболу взяли участь 14 команд сільських, селищних рад та організацій району. Проте, у фінал вийшли лише чотири команди, які за результатами гри за коловою системою розділили призові місця. Цього року Кубок переможця отримала команда «Калінінське», срібним призером Кубку стала команда «Бобровий Кут», бронзу здобули гравці команди «Борозенське» і нагороду за волю до перемоги отримала команда «РВ УМВС». Команди - фіналісти були нагороджені кубками, пам’ятними статуетками та грамотами голови районної державної адміністрації.

Не менш видовищним став і турнір з настільного тенісу, який зібрав загалом 29 учасників. Після напружених змагань у командній першості І місце здобула команда «Старосілля», ІІ - команда Великоолександрівської філії ПАТ «Херсонгаз», ІІІ – «Старосілля ІІ». Також було визначено кращих і в особистій першості. Серед жінок кращою стала Аліна Сич (Трифонівка), ІІ місце здобула Валентина Рєзнік, (Трифонівка), ІІІ місце посіла Олена Культенко (Велика Олександрівка); серед чоловіків І місце виборов Валерій Кашанський (Старосілля), ІІ місце – Олександр Кемінь (Брускинське), ІІІ місце Олександр Поспілько (Старосілля).

Головний суддя змагань Віктор Бужак та завідувач сектору у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Тетяна Павленко нагородили переможців пам’ятними призами та грамотами голови районної державної адміністрації.

http://volex.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=376:sportivni-zahodi-na-velikooleksandrivschini&catid=1:novini-rda&Itemid=40


Фото:

Нашi партнери