У Каховському районі відбувся турнір з вільної боротьби

3 березня 2013 року відбулося відкриття турніру з вільної боротьби, головною метою якого було пропагування здорового образу життя та активного дозвілля. Змагання було присвячене 90-річчю заснування Каховського району. У них взяли участь команди з сел Кам’янка, Любимівка, міст Каховка та Нова Каховка, та Бериславського району.

Учасників турніру привітав голова районної державної адміністрації Володимир Сторчак, який побажавши  перемоги,  успіхів у спортивних досягненнях, висловив надію на те, що турнір стане традиційним.

Команди продемонстрували неабияку спритність, кмітливість та завзятість. Атмосферу свята створювали вболівальники та виступи спортсменів. По закінченню змагань переможці та призери в особистому заліку були нагороджені медалями та грамотами Каховської районної державної адміністрації.

Започаткування зазначеного турніру стало можливе завдяки допомозі керівників сільгосппідприємств, а саме: Ю.Горстки  (ТОВ «Геліос – 1»), С.Скороходова  (ПСП «Влада»), В. Шелестова  (ПВКП «Русь»), В. Короля, В. Мунтяна  (ПП СКГ «Зоре цвіт»).


Фото:

Нашi партнери