У Скадовську волейболісти визначилися з чемпіоном району

9 березня 2013 року у спортивному  залі Скадовської РК ДЮСШ відбулися змагання фінального туру чемпіонату Скадовського району серед чоловічих команд 2013 року. Організаторами турніру виступили відділ освіти Скадовської райдержадміністрації, Скадовська РК ДЮСШ та Скадовська районна організація ФСТ «Спартак».

До фінального туру потрапили 4 команди: м. Скадовськ, смт  Лазурне, с. Ульянівка та Володимирівка, які і розіграли між собою звання чемпіона. Фаворитами, як завжди, вважалися  команди м. Скадовська та смт Лазурне. Саме вони підтвердили свій статус, перегравши своїх суперників - команди сіл Володимирівка та  Ульянівка відповідно  з однаковим рахунком – 2:0.

У грі за третє місце зустрілися команди сіл Володимирівка та Ульянівка. Гра видалася рівною, але менша кількість помилок, зроблених у останній, третій, партії дозволила команді с. Володимирівка здобути бронзові нагороди чемпіонату.

Досить напружена гра видалася у фіналі між командами м. Скадовська і смт Лазурного, які залучили до своїх складів кращих гравців. Ніхто не хотів поступатися, але з самого початку ініціативу захопили скадовчане, які не  віддали жодної партії, і перемогли з рахунком 3:0.  Склад команди–переможниці: Фіжделюк Євген, Лисяк Денис, Кравченко Олександр, Іващенко Олександр, Коробіхін Віталій, Керекелиця Сергій, Піщаненко Володимир, Янжула Сергій, Посполіта Віталій, Павелко Ігор. Команда смт Лазурного зайняла дрге місце чемпіонату.

Є надія, що започаткований турнір стане традиційним для району і  сприятиме відродженню волейбольної слави Скадовщини, повідомляється на сайті Скадовської райдержадміністрації.


Фото:

Нашi партнери